Наставник на годината по физичко образование во Латвија!

Наставник на годината по физичко образование во Латвија!

Еден од наставниците вклучени во проектот RIMAS ја доби наградата со 3 ѕвезди во Латвија како „Наставник на годината по физичко образование во Латвија за 2022 година“. Честитки, Сармит Гобина!

Линк кон Fecebook страната.