Состаноци

25/10/2023

1. Транснационален состанок на проектот РИМАС - 23-26/01/2022

Училиштето Бранко Радичевиќ беше домаќин на првиот состанок од проектот Еразмус+ РИМАС кој се одржа во живо.

25/10/2023

6-ти договор RIMAS - 13/01/2022

Во Бургос, Шпанија, во 17:00 часот на 13 јануари 2022 година, бевме повикани од Андрес Гонзалес, координатор на Еразмус + РИМАС, на онлајн состанок.

25/10/2023

4-ти договор RIMAS - 25/10/2021

Во Бургос, Шпанија, во 17:15 часот на 25 октомври 2021 година, бевме повикани од Андрес Гонзалес, координатор на Еразмус + РИМАС, на онлајн состанок.

25/10/2023

1-ви договор RIMAS - 03/09/2021

Во Бургос, Шпанија, во 16:00 часот на 9 март 2021 година, Андрес Гонзалес, координатор на Еразмус + РИМАС, бевме повикани на онлајн состанок.

25/10/2023

2. Договор RIMAS - 13/04/2021

Во Бургос, Шпанија, во 16:00 часот на 13 април 2021 година, бевме повикани од Андрес Гонзалес, координатор на Еразмус + РИМАС, на онлајн состанок.

25/10/2023

3-ти договор RIMAS - 22/06/2021

Во Бургос, Шпанија, во 16:00 часот на 22 јуни 2021 година, Андрес Гонзалес, координатор на Еразмус + РИМАС, бевме повикани на онлајн состанок.

25/10/2023

5-ти договор RIMAS - 30/11/2021

Во Бургос, Шпанија, во 17:00 часот на 30 ноември 2021 година, бевме повикани од Андрес Гонзалес, координатор на Еразмус + РИМАС, на онлајн состанок.

25/10/2023

7-ми договор RIMAS - 31/03/2022

Во Бургос, Шпанија, во 17:00 часот на 31 март 2022 година, бевме повикани од Андрес Гонзалес, координатор на Еразмус + РИМАС, на онлајн состанок.

25/10/2023

2. Транснационален состанок на проектот RIMAS - 26-29/06/2022

Од 26 јуни 2022 година до 29 јуни 2022 година во Скопје, Република Северна Македонија, се одржа вториот транснационален состанок на Еразмус + проектот РИМАС.

25/10/2023

3. Транснационален состанок на проектот RIMAS - 19-20/10/2022

Gulbenes Novada Vidusskola, во Летонија, беше домаќин на третиот состанок на проектот Erasmus+ RIMAS одржан во живо.

 

25/10/2023

8-ми договор RIMAS - 23/11/2022

Во Бургос, Шпанија, во 16:00 часот на 23 ноември 2022 година, бевме повикани од Андрес Гонзалес, координатор на Еразмус + РИМАС, на онлајн состанок.

25/10/2023

9-ти договор RIMAS - 02/02/2023

Во Бургос, Шпанија, во 16:00 часот на 2 февруари 2023 година, Сара Фернандез, координаторка на Еразмус + РИМАС, не повика на онлајн состанок.

25/10/2023

10-ти договор RIMAS - 26/04/2023

Во Бургос, Шпанија, во 16:00 часот на 26 април 2023 година, бевме повикани на онлајн состанок од страна на Сара Фернандез, координаторка на Еразмус + РИМАС.

25/10/2023

11-ти договор RIMAS - 05.11.2023

Во 16:00 часот, онлајн состанокот започнува со присуство на УБУ, Бранко, СИМ и Вирген де ла Роса.

25/10/2023

12-ти договор RIMAS - 24/05/2023

Во Бургос, Шпанија, во 16:00 часот на 24 мај 2023 година, бевме повикани на онлајн состанок од страна на Сара Фернандез, координаторка на Еразмус + РИМАС.

25/10/2023

4-ти Транснационален состанок на проектот РИМАС - 01-02/06/2023

Од 01 јуни 2023 година до 02 јуни 2023 година во Бургос, Шпанија, се одржа четвртиот транснационален состанок на проектот Еразмус+ РИМАС.