1-ви договор RIMAS - 03/09/2021

25/10/2023

Во Бургос, Шпанија, во 16:00 часот на 9 март 2021 година, Андрес Гонзалес, координатор на Еразмус + РИМАС, бевме повикани на онлајн состанок.